Laserski metri

 

 

Laserski metri za mjerenje (beskontaktno) udaljenosti pomoću lasera. Laserski metri mjere vrlo precizno distancu do vidljive laserske tačke. Ove uređaje koriste inženjeri u industriji,  građevinarstvu, kao i svi stolari, krovopokrivači… itd
Uređaji su jednostavni za posluživanje. Leica je vodeći svjetski proizvođač ručnih laserskih metara za mjerenje udaljenosti. Ovi uređaji Vam omogućavaju da sami izmjerite udaljenosti, pohranite podatke i izračunate površinu, volumen ili visinu objekata. Laserski metri Disto firme Leica u raznim izvedbama. U ponudi su također industrijski laserski metri za fiksnu ugradnju.

Ako imate pitanja o ovim uređajima nazovite nas na: + 387(0) 32 650 745

U našoj ponudi takođe možete pronaći i rotacijske lasere

Rotacijski laseri u tri varijante na raspolaganju. Tu su  uređaj iza praktičare za unutrašnju gradnju, npr. za nivelisanje spuštenih stropova. Tu su i rotacijski laseri  za profesionalce i građevinarstvo (za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Uz veliki domet, automatski rad i samonivelirajuće funkcije uređaj ima u opciji daljinski upravljač za komfortabilno vođenje. Nivelir QL-200 je optimalan uređaj za visokogradnju i unutrašnju upotrebu. Jaka laserska zraka jasno vidljiva i na većim udaljenostima te veći domet odlike su ovog uređaja.
Za rotacijske lasere stoji na raspolaganju široki asortiman pribora (detektor, daljinski upravljač, stativ, laserske naočale, reflektirajuće ploče, montažni pribor).

 

Cjelokupnu ponudu laserskih metara možete pogledati ovdje

Komentariši