O nama

 

 

Dobro došli na našu novu stranicu.  AMT-METRIKS d.o.o. je trgovinsko preduzeće i prvenstveno je opredijeljeno za trgovinu na veliko. Osnovano je 2001. godine i bavi se prometom meteorološke, seizmološke, hidrološke opreme, mjerne tehnike, …

S obzirom da su rast i razvoj preduzeća neumitni procesi za održavanje i unapređivanje tržišne pozicije tako i AMT-METRIKS d.o.o. Tešanj nastoji da ulaganjem kapitala u perspektivne projekte obezbjedi svoje mjesto na tržištu.

Tako smo za relativno kratko vrijeme od osnivanja postali prepoznatljivo ime na ovom specifičnom tržištu i zavrijedili povjerenje naših partnera.

Početkom 2009. godine postali smo zastupnici PCE Instruments GmbH iz Njemačke za područje BiH. Ova kompaniju u svom asortimanu ima veliki izbor mjerne tehnike renomiranih svjetskih proizvođača.  Naša ponuda sadrži trenutno ca. 650 instrumenata iz područja mjerne tehnike za mobilno i stacionarno mjerenje ili analizu različitih fizikalnih, hemijskih i električnih veličina.  Mjerni uređaji su robusni i visoke kvalitete. ISO 9000 kalibracijski certifikati su isporučivi za skoro sve mjerne uređaje. U našem asortimanu  naći ćete različite mjerne uređaje tj. grupe proizvoda.

 

Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati putem telefone/faxa +387 32 650 745 ili putem e-maila [email protected]

 

Takođe našu ponudu možete pogledati i na sljedećoj stranici: www.amt-metriks.ba